"Noflike" massage

Wie ben ik?

Al vanaf mijn jeugd werk ik met plezier tussen de koeien. Het belangrijkste werk op de boerderij vind ik dierenwelzijn, goede huisvesting en natuurlijk goede voeding. Dit zorgt ervoor dat de dieren zich goed voelen en in balans zijn om optimaal te kunnen produceren. Na de verkoop van mijn eigen bedrijf kon ik het niet laten om toch wat te blijven doen in de veehouderij.  Op dit moment ondersteun ik jonge boeren die meer verdieping zoeken in het mooie vak veeboer. Een verantwoordelijke taak die aan mij is besteed. Zo heb ik al tientallen jonge mensen geïnspireerd en laten zien hoe je op een duurzame manier kan boeren die goed is voor zowel de boer als het dier.


Door de vele contacten die ik heb opgedaan in mijn werk groeide mijn belangstelling in het lichamelijk en mentaal welbevinden van de mens. Ruim 10 jaar geleden heb ik de opleiding tot sportmasseur gedaan. Hier heb ik veel geleerd. In de jaren daarna heb ik weinig van mijn expertise gebruik gemaakt. Nu ben ik op het punt dat ik graag mensen op een goede manier wil begeleiden en masseren. Er is veel veranderd afgelopen jaren en om goed beslagen te ijs te komen ben ik opnieuw de opleiding tot sportmasseur gaan doen. Deze opleiding heb ik nu behaald en verwacht dat ik u op een goede manier kan begeleiden en masseren. 

De opleiding heb ik gevolgd via een instituut die bij het keurmerk NGS (Nederlands genootschap van Sportmasseurs) is aangesloten. Zo zorg ik ervoor dat ik ook na het behalen van mijn diploma wordt bijgeschoold en zorg ik ervoor dat ik weer nieuwe inzichten krijg in het mooie vak als (sport)masseur. 


Na het behalen van dit diploma ga ik aanvullende opleidingen, cursussen en workshops volgen om mijn kennis te vergroten en meerdere soorten massages te kunnen geven. Ondertussen heb ik de opleiding stoelmassage gedaan en de cursus kinesiotaping. Bij stoelmassage wordt de massage gegeven over de kleding, waarbij je op een speciale massagestoel zit. Met het gebruik van kinesiotape kun je spieren ondersteuning geven of de spanning van de spier verminderen. Het helpt ook tegen hoofdpijn en meerdere pijnen.


Ik sta altijd open voor feedback en u mag mij altijd contacten wanneer u vragen heeft. Dit mag van alles zijn. Niet alleen over massages maar ook over koeien.