"Noflike" massage

Massage

Het geven van een sportmassage heeft meerdere doelen. Het kan je helpen om sneller te herstellen of misschien nog wel beter, voorkomen van een blessure. Een massage voor of na een training of wedstrijd is ook verschillend.
Veel mensen denken dat een sportmassage alleen voor sporters is bedoeld. Het leven vandaag de dag is al een sport. Onze manier van leven vergt veel van ons lichamelijk en geestelijk gestel.


Daarom kan het ook voor iemand die elke dag naar kantoor gaat of alleen voor de kinderen zorgt of wat voor beroep u maar kunt bedenken een uitkomst bieden in herstel en ondersteuning van de spieren. Veel mensen zijn zich er niet bewust van hoeveel ze van hun eigen lichaam vragen. Afgelopen 100 jaar wordt er veel meer van onze geestelijke belasting gevraagd, dit werkt automatisch door op ons lichamelijk welbevinden. Daarom wordt er door veel professionals die in de zorgketen actief zijn geadviseerd om periodiek een massage te nemen. Dit hoeft niet specifiek een sportmassage te zijn maar kan ook een ontspanningsmassage zijn. Een ontspanningsmassage kan ook op een massagestoel als je dat prettiger vind. Waarbij alleen de rug, schouders, hoofd en nek worden gemasseerd. Indien nodig ook de armen en handen. Er wordt dan gemasseerd over de kleding heen.


Vaak krijg ik klanten die op dat moment geen klachten hebben (zeggen ze) en wanneer ze en uur op mijn bank hebben gelegen er heel anders af komen dan ze erop gingen. Onbewust zat er veel meer spanning in de spieren dan ze zelf dachten. Natuurlijk is dit niet bij iedereen zo, hier kan je maar op een manier achter komen. Laat je een keer masseren, levert dit verbetering op? Dan kan je periodiek een afspraak inplannen. Ik kan je hier vrijblijvend over informeren. Stuur me een berichtje via de website of whatsapp.